Skip to content

Üzletberendezés tanácsadás: Elképesztő, de mindössze 7 tényre vezethető vissza, hogy miért nem nő az üzlet forgalma.

Pedig ez elkerülhető lenne egy ember 1 évi fizetéséért…
Mindegy hogy ruhát, divatárut, szépségápolási szereket, sportszereket vagy ajándéktárgyakat forgalmaz, segítünk megnövelni a forgalmát!

Hiába tesz ki minden terméket zsúfolásig teletömve ezzel az üzletet, a vevők mégsem teljesen elégedettek távozáskor. Biztosan Ön is hallott már néhányat a csípős megjegyzéseik közül:

 • Ez sincs, meg az sincs, de mégis milyen sok minden van, csak pont az nincs, ami éppen kellene.
 • Új áru mikor lesz? Pedig Önnél aztán van választék…
 • Miért ilyen drága minden? És közben fel sem fogják, hogy a jobb minőségű termékekkel jobban járnának, hosszabb ideig tudnák használni az adott árut.
 • Itt és itt, ebben és ebben az üzletben olcsóbb. Persze az ott kapható portéka minőségét és a garanciát nem említik meg.
 • Olcsó és jó legyen, lehetőleg azonnal. Hihetetlen, mennyire sietnek és milyen türelmetlenek.
Üzletberendezés tanácsadás
Üzletberendezés tanácsadás

Jól látszik, hogy a vásárlókban már kialakultak a generációs és vásárlási szokásbeli különbségek. A mai magasabb jövedelemmel rendelkezőknek pedig az elvárásaik is magasabbak.

Éppen ezért fontos az ő számukra berendezni az üzletet. Egy jól megtervezett és felépített üzletben jelentősen több időt töltenek a vevők, és mindannyian tudjuk, hogy a boltosnak ez magasabb bevételt is jelent.

Egy ilyen üzletben a vásárlók megnézhetik és megtapogathatják a termékeket, és így az eladók megvédhetik magukat attól, hogy elveszítsenek egy ügyfelet. Gondoljon csak bele, milyen könnyű lemásolni egy online üzletet.

És most abba is gondoljon bele, mennyivel kellemesebb érzés személyesen vásárolni. Színhelyesen látni a terméket, érezni a tapintását, az illatát, vagy éppen hallani egy-egy ruha suhogását. Miért ne adná meg a saját vevőinek ezt az élményt?
Nem kevés pénz felújítani egy üzletet, de a befektetés minden fillérét megéri. Ez bizony formabontó megoldás a tömött boltra. Ha a forgalom nem is duplázódik meg, már 10-20 százalékos bővülés is sokat jelent.

Nemrégiben beszélgettem egy régi vevőnkkel. Mikor bejött hozzánk, megkérdeztem Tőle, anno hogy ismert meg minket, mi változott amióta együtt dolgozunk, és hogy megy mostanában neki a bolt. A válaszán meglepődtem, de egyáltalán nem csodálkoztam. Nagyon jól esett amit mondott, és örültem a sikerének. És persze annak is, hogy ennek mi is részesei vagyunk.

Az utolsó pillanatban bukkantam rá egy számomra új megoldásra, amikor a negyedik boltom nyitásához kerestem berendezéseket. Eredetileg fixre szerelt falakat, akasztókat, rudakat és polcokat szerettem volna, de a tervezett bevásárlás előtti napon megtaláltam a VÁRÓCZI Üzletberendezést. A honlapon láttam a King fali sínes rendszert, és kíváncsi lettem.
Úgy döntöttem kicsit jobban utána járok, hogy mi mindenre képes ez a rendszer, főleg ennyiért… Így hát bejöttem a bemutatóterembe.

Az üzletberendezés tanácsadó kollégával elég sokat beszélgettünk az üzlet adottságairól, a várható betérőkről és a termékeinkről.

Beszélgetés közben döbbentem rá, hogy eddig mennyi pénzt dobtam ki az ablakon az első három boltom berendezésekor. A King annyira sokoldalú, annyiféleképpen felhasználható, hogy kár lett volna nem kipróbálni. A negyedik üzletemet ezzel rendeztük be.

Azt tapasztaltam, hogy a vevőinknek sokkal jobban tetszett, mint a másik három boltunk. Próbaképpen az első üzlet öreg berendezését cseréltük le. Teljesen újra építették a Váróczis szakemberek, és az eredménytől tátva maradt a szám.
Nagyon megnőtt a forgalmunk! A vevők elkezdtek gyakrabban visszajárni, egy-egy alkalommal több időt töltöttek az üzletben, és vásárlásonként magasabb összeget hagytak nálunk.

Persze hogy a másik két boltot is átépíttettem. Most pedig azért jöttem, mert nyitjuk az ötödiket.

Hát így tett sikeressé egy céget az, hogy nem csak kipofozta, hanem az alapoktól újraépítette és modernizálta az üzletét. Ez vár Önre is:

 • Nincs több gyomorgörcs a 46. ember miatt, aki nem látja, milyen nagy a kínálat.
 • Vége a túlzsúfoltságnak. Az üzlete könnyen átlátható lesz. Olyan, ami elad.
 • Soha többé félelem az összhang, a praktikusság és a tartósság miatt.
 • Felejtse el a “csak nézelődöm” vevőket! Ha bemennek a boltjába,  úgyis venni fognak legalább egy impulzus terméket.
 • Ezentúl nem kell rettegnie az optimális termékkihelyezés miatt. Kis helyen rengeteg terméket fog tudni bemutatni.

A legtöbb bolttulajdonos csak a felszínt kapargatja. Égető szükség van olyan üzletberendezési eszközökre, amik gyökerestül tépik ki ezt a problémát.

Üzletberendezés tanácsadás: híres lesz a felejthetetlen üzletéről

Üzletberendezés tanácsadás: híres lesz a felejthetetlen üzletéről

Az unalmas, szinte ugyanolyan üzletek közt lesz egy olyan boltja, ami a vevői szemében izgalmas és felejthetetlen lesz! És ez nem ám csak annyi, hogy  van egy kreatív, optimális helykihasználást biztosító üzletberendezése… Az ma már kevés. Önnek ennél sokkal jobb üzlete lesz!

Üzletberendezés tanácsadás: tele lesz a boltja vevőkkel, még magas árú termékkínálat mellett is

Üzletberendezés tanácsadás: tele lesz a boltja vevőkkel, még magas árú termékkínálat mellett is

Miközben mások kénytelenek alacsony árakon tartani a kínálatukat a vevőszerzés érdekében,  az Ön boltjába a vásárlók nem csak visszajönnek, de az ismerőseiket is magukkal fogják hozni.

Üzletberendezés tanácsadás: magasabb lesz a bevétele

Üzletberendezés tanácsadás: magasabb lesz a bevétele

Tudja, hány üzlet veszteséges? Mire véget ér a nap, a tulajdonosok kimerültek, az eladók elfáradtak, és este kifordított nadrágzsebekkel zárják be a boltot. Kivéve azokat, akiknek mi segítünk az üzlet berendezésében. Náluk a legnagyobb “probléma” hogy eldöntsék, új üzletet nyissanak-e vagy a meglévőt modernizálják.

Biztosan tudja, 20 és 2000 négyzetméter közötti boltok számára kínálunk, tervezünk, gyártunk üzletberendezéseket, és ezeket úgy építjük be, hogy el is adja a termékét.

Ezzel foglalkozunk több, mint 1993 óta, erről blogolunk, erről szól a magazinunk is.

Az Ön üzlethelyiségéből kihozzuk a maximumot: a lehető legrövidebb idő alatt egy olyan üzletet rendezünk be, ahova szívesen mennek be a nézelődők és elégedett vásárlóként visszatérnek.

Ha már tudja, hogyan rendezné be az üzletét:

Bemutatótermünkben az ország legnagyobb választékát (és az ország legnagyobb raktárkészletét) tudjuk egy helyen megmutatni. Minden terméket megnézhet, megfoghat, kipróbálhat. Természetesen megmutatjuk az újdonságokat, és minden kérdésére őszintén válaszolunk!

Ha még nem tudja, hogyan rendezné be az üzletét:

Ahhoz, hogy valóban a lehető legtöbbet tudja kihozni a saját boltjából, bemutatótermünkben segítünk Önnek egy ingyenes üzletberendezési tanácsadással. Ráadásul teljes betekintést adunk a mai trendekbe. WOW!

Ugye szeretne személyesen, a saját boltjára vonatkozó profi üzletberendezési tanácsokat kapni INGYEN? Jöjjön el a bemutatótermünkbe!

Üzletberendezés tanácsadás

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégánk visszahívja Önt az időpont egyeztetés miatt.

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.