";s:21:"divi_integration_body";s:1734:"

Üzletberendezés tervezés

Már egyáltalán nem számít luxusnak a 3D üzletberendezés tervezés, viszont óriási a jelentősége az üzletépítés végkimenetele miatt.

Sokan azt mondják, hogy jó a képzelőerejük és ez nekik pont elég. Szerintem azért talán mégis csak jobb előre látni, hogy az ember mire költi el a pénzét. Ráadásul a 3 dimenziós üzletberendezés tervezés biztosan sok plusz bosszúságtól fogja megkímélni magát, nem beszélve a tervezés során előkerülő, előre nem látható kivitelezési akadályokról.

A 3D terv egyaránt biztonságot ad a tulajdonosnak és a kivitelezéssel foglalkozó szakembereknek is. Már a tervezés alatt egyeztetés folyhat a különböző kivitelező szakipari ágak között. Egy gondosan kivitelezett 3D-s terv és a hozzá kapcsolódó méretezett alaprajzok, metszetek akár több mesternek is egyszerre nyújtanak segítséget a megvalósításban, legyen akár festő, szárazépítész, burkoló, kőműves, villanyszerelő vagy épületgépész…

Üzletberendezés tervezés - 3D látványterv
Üzletberendezés tervezés - 3D látványterv

Ahhoz, hogy valóban a megálmodott üzlet látványa fogadja nap mint nap, hatalmas segítséget nyújt Önnek a 3D üzletberendezés tervezés szolgáltatásunk, hiszen most a csupasz falakat nézve elég távolinak tűnik az elkészült bolt látványa.

Ezzel a szolgáltatásunkkal mindez megelevenedik a szemei előtt. Sőt, előre megnézheti, milyen lesz a bolt összhatása: világos vagy túl sötét. Hová tegyük a dekorokat, hol helyezzük el a polcokat, sztendereket vagy a gondolákat.

Ne várjon tovább, kérjen időpontot és vegye igénybe üzletberendezés tanácsadás szolgáltatásunkat, töltse ki az alábbi űrlapot!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.