Figyelmeztetés: pénzt veszít, ha nem használ POS állványokat

Figyelmeztetés: pénzt veszít, ha nem használ POS állványokatEsettanulmány – Milyen eredményeket hozott az egyedi display?

Az Üzletberendezési TOP Tippekben már írtunk arról, mennyire fontos a display használata és helyes megválasztása.

Sőt, a saját fejlesztésű állványokról is írtunk már.

A HUNILUX Kereskedelmi és Gyártó Kft. 1990 óta megkerülhetetlen szereplője a hazai és a nemzetközi világítástechnikai piacnak. Egyedi display gyártást kért tőlünk a cég termékei viszonteladóknál történő kihelyezéshez. Hollós Péter értékesítési igazgatóval beszélgettünk a közös munka eredményéről.

Váróczi Ákos: Péter, kérlek mutasd be a céged.

Hollós Péter: Cégünk, a Hunilux Kft közel 20 éves múltra visszatekintő világítástechnikai vállalkozás. Magyar tulajdonban van. A cég profilja a közületi világítástechnika. Ennek egyik jelentős üzletága a nagykereskedelmi rész, mely közel 300 viszonteladó partnerrel dolgozik. Nagyon komoly hangsúlyt fektetünk a bolti megjelenésre és a termékeink kiskereskedelmi disztribúciójára.

Váróczi Ákos: Miért döntöttetek az egyedi display gyártása mellett?

Hollós Péter: Az igények két irányból kerültek elő. Az egyik maga a termékkör. Cégünk életében tavaly jelentkezett egy teljesen új termékkategória, a saját márkás kompakt fénycsöves. Ezeknél nagyon fontos a megfelelő bolti megjelenítés. Illetve a másik irány a boltosok igénye, hiszen a villanyszerelési szaküzletek területe korlátozott. Megfelelő méretű, megfelelően rugalmasan kiállítható és könnyen kezelhető display-ekre volt szükségünk.

Váróczi Ákos: Mi az előnye a display-eknek a normál polcos kihelyezéshez képest?

Hollós Péter: Az előnye, hogy sokkal inkább szem elé kerül az áru, kiemelkedik a kínálatból az ilyen display-en megjelenített termék.

Váróczi Ákos: Hogyan találtatok ránk?

Hollós Péter: A VÁRÓCZI Üzletberendezést mint potenciális vevőt kerestük meg néhány évvel ezelőtt a cégünk kínálatában szereplő világító reklámtáblák apropóján. Mi nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy a saját beszerzéseinket a mi üzleti partnereinktől eszközöljük. Amikor ilyen display-re volt szükség, akkor természetesen adta magát, hogy a VÁRÓCZI-t kerestük meg ezzel az igénnyel.

Váróczi Ákos: Milyen volt a VÁRÓCZI Üzletberendezéssel dolgozni?

Hollós Péter: A közös munka nagyon pozitív volt, ami azt jelenti, hogy segítséget kaptunk a termék kitalálásában. Tulajdonképpen a nulladik lépéstől segítették a munkát. Megfelelő színvonalú árajánlatokkal segítettek kiválasztani a végleges megoldást. Mintadarab készült, amit ki tudtunk próbálni, be tudtuk mutatni a boltos partnereinknek, és a mintadarabra kapott pozitív visszajelzés alapján kezdtük el rendelni magát a terméket.

Váróczi Ákos: Ideális a kész display?

Hollós Péter: A display-jel elégedettek vagyunk két szempontból is. Az egyik természetesen az, hogy az elvárásoknak megfelelően növelte és növeli az eladásainkat a kihelyezett termékekből. A másik pedig, hogy a boltosok pozitív visszajelzést adnak olyan szempontból, hogy jól használható, megfelelően el tudják helyezni a boltban. Illetve a legkomolyabb visszajelzés az, hogy jó pár boltos plusz darabokat is kért belőle.

Váróczi Ákos: Mi a véleményed a VÁRÓCZI Üzletberendezésről?

Hollós Péter: A VÁRÓCZI Üzletberendezést nagyon szívesen ajánlom másoknak is, több okból kifolyólag. Egyrészt a szolgáltatás, illetve a termék amiket szállítottak, az 100%-ig kifogástalan és megfelelő. Másrészt pedig nagyon pozitív, segítőkész hozzáállást tapasztaltunk a közös munkában, úgyhogy ezek miatt ajánlom.

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést, hogy Önnek is segíthessünk könnyebben és többet értékesíteni! >>